Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

οι 4 εποχες του στοιχηματος

Για τους επαγγελματίες του στοιχηματος η έναρξη του Νοεμβρη σηματοδοτει την αλλαγη συμπεριφορας τους στην στοιχηματική τους τακτική.
Συμφωνα με μελέτες που αφορουν την συμπεριφορα των ομαδων κατα την διαρκεια της ποδοσφαιρικης χρονιας,και λαμβάνουν σοβαρα υπόψιν τους οι επαγγελματίες παικτες,
ο νοέμβρης αποτελει τον κρίσιμο μήνα, όπου τα φαβορι αρχίζουν να ρολάρουν και να αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ 4 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

Ξεκιναμε με Αυγουστο-Οκτώβρη όπου οι καλές ομαδες δεν βρίσκουν ακόμα ρυθμό, και δεν έχουν μπει ακόμα στο κλιμα των πολλων παιχνιδιων , σε αντίθεση με τις μικρές όπου ξεκινουν με ενθουσιασμο, αγνοια κινδυνου και χωρις ιδιαιτερες σκοπιμοτητες ακόμα στο παιχνίδι τους. Αυτην την περίοδο εμφανίζεται ο επαγγελματιας παικτης να μην τσιραρει ακόμα μεγάλα ποσα και να κυνηγαει τα αουτσαιντερ.

επομενη εποχή Νοέμβρη - Δεκέμβρη όπως εξηγησε και πιο πάνω οι μεγαλες ομαδες αποκτούν ομοιογένεια ,έχουν προσαρμοστει στα αγωνιστικά δεδομένα και αποκτουν πλέον φουλ φόρμα. Η συμπεριφορά των παικτων μας δειχνει στροφή στα φαβορι με μεγαλα ποσα
και πονταρισμα στις συνεχόμενες νίκες τους.

Ιδια η λογική και στις υπολοιπές δύο εποχές.
Ιανουάριος-Μάρτιος οι ομάδες χάνουν τον ρυθμό εξαιτιας διακοπων , αλλαγών στο ρόστερ τους λόγω μεταγραφών-αποδεσμεύσεων, αλλαγές πλάνων.

Το τελευταίο όμως δίμηνο όπου μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων το τελικό κίνητρο, η μεγάλη σημασία της νίκης και η συγκέντρωση για το τελικό αποτέλεσμα μας οδηγεί πάλι στην επικράτηση των φαβορί.

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΒΑΡΑ και ας πολλοι απο εμας τζιράρουν μικρά ποσά ,
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου